Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Οικονομική «ένεση» για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ιδέες υπάρχουν, Ευρωπαϊκή ενίσχυση δίνεται. Αν αξιοποιηθούν και ορισμένα εργαλεία ώστε να καλύπτεται με μεγαλύτερη ευκολία το ποσοστό δανεισμού που απαιτείται για κάποιες επενδύσεις, νέες δυναμικές επιχειρήσεις θα αρχίσουν να ξεπηδούν σε τομείς με εξωστρεφείς προοπτικές. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Πρόγραμμα ύψους 456 εκατ. ευρώ με κονδύλια του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους κλάδους της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών, ανακοίνωσαν πριν λίγο οι γενικοί γραμματείς Επενδύσεων, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γ. Γιαννούσης, Σπ. Ευσταθόπουλος και Γ. Πυργιώτης.

Οι γενικοί γραμματείς τόνισαν ότι στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση υφιστάμενων και η ίδρυση νέων 10.000 επιχειρήσεων καθώς και η δημιουργία 4.000 θέσεων εργασίας.

Τα ποσοστά ενίσχυσης κυμαίνονται από 40% έως 60% επί του ύψους των επενδυτικών σχεδίων, ανάλογα με την περιφέρεια. Ο οδηγός του προγράμματος θα βρίσκεται από σήμερα 14 Ιανουαρίου στο διαδίκτυο και το εύρος των επενδυτικών σχεδίων ανά κλάδο κυμαίνεται για τη μεταποίηση από 30.000 έως 300.000 ευρώ, για τον τουρισμό από 20.000 έως 200.000 ευρώ και για το εμπόριο- υπηρεσίες από 20.000 έως 100.000 ευρώ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=202519&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS