Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αμοιβαίες υποχωρήσεις στην σύσκεψη με τους δανειστές

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Για να το πούμε απλά, οι πολιτικοί προϊστάμενοι της τρόικας τράβηξαν το αυτί στους υπαλλήλους τους για την αποφυγή ενός... ατυχήματος με νέες απρόβλεπτες συνέπειες για την Ευρωζώνη, μετά την απόρριψη κάθε σκέψης για νέα εισπρακτικά μέτρα από τον Σαμαρά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με αμοιβαίες υποχωρήσεις έληξε η σύσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τους εκπροσώπους της Τρόικας με την παρουσία και των κ.κ. Γιάννη Στουρνάρα και Χρήστος Σταικούρα. 

Οι διαβουλεύσεις σε όλα τα επίπεδα θα συνεχιστούν καθώς ο πρωθυπουργός έθεσε τις κόκκινες γραμμές ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρήσει σε νέα μέτρα καθώς δεν το αντέχει ούτε η οικονομία αλλά ούτε και η κοινωνία. Μετά την ακύρωση της χθεσινής συνάντησης της Τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών λόγω της μεγάλης απόστασης που είχε καταγραφεί οι εκπρόσωποι των δανειστών εμφανίστηκαν πιο διαλλακτικοί έχοντας εν τω μεταξύ πάρει οδηγίες από τους πολιτικούς τους προισταμένους οι οποίοι δεν θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης.

“Υπάρχει σημαντική πρόοδος σε όλα” ήταν η μόνη δήλωση που έκανε ο κ. Στουρνάρας βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ενώ ανακοινώθηκε ότι το απόγευμα θα έχει και νέα συνάντηση με τους τροικανούς. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=269763

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS