Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Εξανεμίστηκε το... "προβάδισμα" ΣΥΡΙΖΑ, η πλειοψηφία δεν θέλει εκλογές

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μόλις λίγες μέρες άντεξε το... μεγάλο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ! Καλή η προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν κλίμα, μήπως και παρασύρουν μέρος των αναποφάσιστων, αλλά προφανώς δεν κατάλαβαν ότι οι συγκεκριμένου πολίτες αν ήθελαν να κάνουν το βήμα προς την "επανάσταση" θα το είχαν ήδη κάνει. Απογοητευμένοι και πιεσμένοι άνθρωποι είναι που περιμένουν να κλείσει ένας δύσκολος κύκλος και να αρχίσουν να νιώθουν στην καθηνερινότητα τους την αποτελεσματικότητα των αλλαγών.

Η δημοσκόπηση της Alco για το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,6% μονάδες έναντι της Ν.Δ..

Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 22,2%, η ΝΔ 21,6%, η Χρυσή Αυγή 7,7%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι ΑΝΕΛ 4,3% και η ΔΗΜΑΡ 3,2%. Το 33% θεωρεί πιο αξιόπιστο ως πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Το 45% των πολιτών θεωρεί πως οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Το 57% πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το κατάλληλο επιτελείο στελεχών για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Το 67% μάλιστα δηλώνει πως δεν πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί θα τηρήσει τις υποσχέσεις του.

Στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το "Έθνος της Κυριακής" στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 0,8% συγκεντρώνοντας το 20,5% έναντι 19,7% της ΝΔ. Ακολουθεί η ΧΑ με 6,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, το ΚΚΕ με 3,4%, οι ΑΝΕΛ με 3,2% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 32,7%. Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται από το 31% ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Το 59% εκτιμά πως η χώρα δεν πρέπει στην παρούσα φάση να οδηγηθεί σε εκλογές.

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS