Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: «Το 2013 τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σημάδια ανάκαμψης σε μια ακόμα υφεσιακή χρονιά, είναι η εξυγίανση των τραπεζών κι ο ευκολότερος δανεισμός του από τις αγορές που θα διοχετευθεί στην οικονομία, οι διαρθρωτικές αλλαγές που κάνουν πιο ανταγωνιστική και πιο φιλική επενδυτικά τη χώρα, οι αποκρατικοποιήσεις και οι παράπλευρες αναπτυξιακές δράσεις γύρω από αυτές, η διευκόλυνση της απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μέσα στο 2013 ο Αντώνης Σαμαράς βλέπει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, εκτιμώντας πως η χώρα με την πολιτική που ακολουθείται θα βγει από την κρίση. «Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας ως χώρα και ως κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός μιλώντας στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μάλτα.

Ο κ. Σαμαράς ακόμη ανέφερε πως στην Ελλάδα είδαμε το χειρότερο πρόσωπο της κρίσης και μετά τις τελευταίες αποφάσεις που ελήφθησαν, τον επόμενο χρόνο θα έχουμε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.

Κάλεσε παράλληλα, την Ευρώπη να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την πολιτική στήριξης στις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ευρωζώνη και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την κοινωνική συνοχή. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4767963

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS