Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Διπλωματική μάχη για συμφωνία στο πρόγραμμα της Ελλάδας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Παρά τους συνήθεις δυσκοίλιους ρυθμούς της τρόικας, η τακτική Σαμαρά μοιάζει ικανή να δημιουργήσει τις συνθήκες για την αντιστροφή της φθοράς. Με αναβαπτισμένη αξιοπιστία, ισχυρό τραπεζικό σύστημα και ρευστότητα στην αγορά, περιορισμό γραφειοκρατίας και διαφθοράς, η Ελλάδα αρχίζει να αποκτά επενδυτική αξία στο διεθνές χρηματιστήριο. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με στόχο να «κλειδώσει» η συμφωνία για τη στήριξη της Ελλάδας στο Eurogroup της ερχόμενης Τρίτης εργάζονται Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ, παρά τις διαφωνίες που εξακολουθούν να υπάρχουν σε σχέση με το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Μετά τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και των επί των Οικονομικών υπουργό της Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ήρθε χθες η σειρά του εκπροσώπου του επιτρόπου Οικονομίας Ολι Ρεν, του Σάιμον Ο' Κόνορ, να επιβεβαιώσει στις Βρυξέλλες ότι οι διαβουλεύσεις εντός της τρόικας, αλλά και με τα κράτη-μέλη συνεχίζονται εντατικά, με εποικοδομητικό τρόπο και σε πολλά επίπεδα προκειμένου να υπάρξει «συνολική συμφωνία» στις 20 Νοεμβρίου. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112950540

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS