Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Μόλις ξεφύγουμε από τα ελλείμματα θα αρχίσουμε να αποκαθιστούμε τις αδικίες"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σε μια κοινωνία που έχει υποστεί επανειλημμένες θυσίες με περιορισμένα αποτελέσματα η αξιοπιστία των πράξεων και η αποδοτικότητα παράπλευρων δράσεων (διακανονισμός δανείων, ρευστότητα στην αγορά, αλλαγή επενδυτικού κλίματος και μείωση της ανεργίας) είναι που θα επαναφέρουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στη συνολική προσπάθεια. Κι εκεί ακριβώς θα είναι η στόχευση της επόμενης ημέρας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

“Δεν θα αφήσουμε το λόμπυ της δραχμής να λεηλατήσει την χώρα” δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας και πρόσθεσε ότι “οι περικοπές που περιλαμβάνουν τα μέτρα θα είναι οι τελευταίες”.

“Μισθοί και συντάξεις δεν πρόκειται να ξανακοπούν, η μείωση του ελλείμματος κατά 13,5 δις ευρώ που είναι συμβατική υποχρέωση θα είναι η τελευταία” διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός και έκανε έκκληση στους κυβερνητικούς του εταίρους να συνεχίσουν μαζί την πορεία. Ξεκαθάρισε δε ότι “η ψήφιση των μέτρων θα πρέπει να γίνει άμεσα για να πάρουμε την δόση που μόνο 10% θα πάει στους δανειστές. Παλεύω προσωπικά για να πάρουμε περισσότερα χρήματα ώστε να καλυφθούν οι οφειλές του κράτους προς τους ιδιώτες και να τονωθεί η ρευστότητα. Τα χρήματα που θα μπουν στην αγορά θα είναι περισσόγερα από τις περικοπές που θα γίνουν. Μόλις ψηφιστούν τα μέτρα και πάρουμε την δόση θα αρχίσει η ρευστότητα να τροφοδοτεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις και η δραχμοφοβία θα υποχωρήσει ενώ θα αρχίσουν να έρχονται επενδεύσεις”. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=234169

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS