Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Καστανίδης: "Η καταψήφιση των μέτρων δεν οδηγεί στη δραχμή"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο υπασπιστής του Παπανδρέου (ελέω σαλονικιότικης κόντρας με το Βενιζέλο!) και υπερασπιστής της φαεινής ιδέας του δημοψηφίσματος, θα υποχρεώσει, με την καταψήφιση των μέτρων, τους δανειστές να αποδεχτούν τις δικές μας απαιτήσεις (αυτές που δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί πλήρως από τον Τσίπρα!). Κουβέντες ειδικού βάρους (κατηγορίας φτερού!!). Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι μέτρα ή χάος, αλλά μέτρα ή σωτηρία, υποστηρίζει ο Χάρης Καστανίδης, ζητώντας την καταψήφιση των μέτρων.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η ψήφισή τους «θα είναι το οριστικό τέλος της Ελλάδας». Αντίθετα, όπως υποστηρίζει, η καταψήφισή τους δεν οδηγεί στην έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη και στη δραχμή.

Η καταψήφιση των μέτρων, εκτιμά ο κ. Καστανίδης, «θα διευκολύνει τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας να βρουν εναλλακτικό σχέδιο σωτηρίας και θα υποχρεώσει τους δανειστές να διαπραγματευτούν για πρώτη φορά». «Άλλωστε», σημειώνει, «όπως δήλωσε και ο Μπόφινγκερ, οικονομικός σύμβουλος της κ. Μέρκελ, η διαχείριση της Ελλάδας έξω από το ευρώ είναι κατά πολύ ακριβότερη από τη διαχείρισή της μέσα στο ευρώ».

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=110474

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS