Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Ανασχηματισμός μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς γνωρίζει ότι είναι πλέον προσωπικό του στοίχημα να επιτύχει μια σημαντική στρατηγική νίκη, θεωρεί ότι προς τούτο χρειάζονται ικανοί αλλά και με συγκεκριμένα προσόντα συνεργάτες.

Όπως ομολογούν κεντρικά στελέχη του συστήματος εξουσίας «η Κυβέρνηση χρειάζεται άμεσα λίφτινγκ!» Φυσικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει εξηγήσει σε όλους τους συνομιλητές του ότι βασικός του στόχος είναι να μην χαθεί τίποτα από τις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι σήμερα. 

«Δεν θα ανατραπεί τίποτα από όσα έχουμε κάνει» φέρεται να είπε με νόημα στους τακτικούς συνομιλητές του. Παράλληλα ο κ. Σαμαράς ξέρει ότι έφτασε ο καιρός να προχωρήσει σε δομικές αλλαγές αλλά και σε αλλαγές προσώπων στο Κυβερνητικό σχήμα. 

Ο ίδιος πάντως αναλύοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η κοινωνία επιθυμεί σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Πέραν του βασικού κορμού του Κυβερνητικού σχήματος: Αβραμόπουλος, Δένδιας, Σταμάτης οι υπόλοιποι Υπουργοί είναι ήδη στην… σκακιέρα και ο Πρωθυπουργός δοκιμάζει τις νέες στρατηγικές του κινήσεις. 

Στο μεταξύ υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος σημείωσε ότι δεν είναι στις προθέσεις του κ. Σαμαρά να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό γιατί είναι, τρόπον τινά, δεσμευμένος από τον κ. Βενιζέλο ο οποίος θα ήθελε πρώτα να ολοκληρωθούν οι εργασίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Μετά ο κ. Σαμαράς θα είναι ελεύθερος να κάνει τις κινήσεις του. Οι ίδιοι κύκλοι επιμένουν ότι δεν αποκλείεται το Οικονομικό επιτελείο να αναλάβει στο σύνολό του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτή η εκδοχή παραμένει σε επίπεδο σεναρίου. 

«Ο κ. Στουρνάρας έκανε αυτό για το οποίο τον ήθελαν. Δεν είναι όμως σε θέση να επικοινωνήσει σωστά με την κοινωνία και αυτή του η αδυναμία κάνει μεγάλη ζημιά σε όλες τις ομάδες του Κυβερνητικού Συνασπισμού» επεσήμανε μιλώντας στο newpost κυβερνητικός αξιωματούχος, καταλήγοντας: «Το οικονομικό επιτελείο χρειάζεται έναν πολιτικό με το χάρισμα της πολιτικής επικοινωνίας για να μπορούν οι πολίτες να απελευθερωθούν ψυχολογικά και φυσικά για να αρχίσουν να ελπίζουν…». 

ΠΗΓΗ: NEWPOST.GR
http://newpost.gr/post/186938/anasximatismos-meta-to-synedrio-toy-pasok-/

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS