Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Επενδύσεις-εξπρές μέσα σε 45 ημέρες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επιτέλους ένας απλούστερος, πιο ευέλικτος, πιο ξεκάθαρος επενδυτικός νόμος. Αν δεν προσκρούσει στα γρανάζια της δημόσιας διοίκησης και συνδυαστεί με την επαναφορά της τραπεζικής ρευστότητας, οι επενδυτικές προοπτικές διαγράφονται θετικότατες. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Διαδικασίες - εξπρές για αδειοδότηση μεγάλων επενδύσεων σε διάστημα 45 ημερών, απλοποίηση των διαδικασιών καθώς και φορολογικά κίνητρα προβλέπει μεταξύ των άλλων ο νέος επενδυτικός νόμος, με τον οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να προσελκύσει νέες επενδύσεις και να ξεμπλοκάρει υφιστάμενα σχέδια ώστε να επανεκκινήσει η οικονομία.

Το νομοσχέδιο για τη «Διαμόρφωση φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος για τις στρατηγικές και ιδιωτικές επενδύσεις» που κατατέθηκε χθες στη Βουλή από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, στοχεύει επίσης στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας καθώς μέχρι σήμερα γραφειοκρατικά εμπόδια, καθυστερήσεις αλλά και η εμπλοκή πολλών και διαφορετικών φορέων στις διαδικασίες αποτελούσαν αποτρεπτικό παράγοντα για τους υποψήφιους επενδυτές ή πάγωναν για χρόνια σημαντικά επενδυτικά σχέδια. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5002622/ependyseis-ekspres-mesa-se-45-hmeres/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS