Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Αλλάζει ο Τειρεσίας για 1 εκατ. «κόκκινους»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σαν να μην έφτανε η ιδεολογική ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, τόσο ο Τειρεσίας όσο κι ο πτωχευτικός κώδικας λειτουργούσαν σαν σφιχτή θηλιά δαιμονοποίησης της αποτυχίας. Καλοδεχούμενη κάθε συμμόρφωση τους στα διεθνή πρότυπα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σημαντικές αλλαγές που θα απελευθερώσουν από τον βραχνά και την αγωνία του «Τειρεσία» χιλιάδες επιχειρηματίες και απλούς δανειολήπτες που βρίσκονται σήμερα στο κόκκινο, ενώ θα επιτρέπουν και την παρακολούθηση εφ’ όρου ζωής της πιστοληπτικής ικανότητας όλων, ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Όπως παρουσιάζει σήμερα το «ΘΕΜΑ», υπό το βάρος της μεγάλης κρίσης και της ανάγκης για σταδιακή ανάπτυξη ώστε να μην αποσαθρωθεί ο κοινωνικός ιστός, στα σχέδια των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης είναι η υιοθέτηση του βρετανικού μοντέλου, το οποίο προβλέπει ελαστικοποίηση μεν των συνεπειών για τους καταχωρημένους στις λίστες του «Τειρεσία», όμως και την εφ’ όρου ζωής παρουσία τους στο νέο σύστημα που θα προκύψει.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=273256

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS