Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Μεϊμαράκης: Η ΕΕ εμφανίσθηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την κρίση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τα 3 χρόνια μνημονιακής πορείας απέδειξαν ότι όταν εσύ δεν είσαι έτοιμος να αποδεχτείς τα διαχρονικά λάθη σου και οι άλλοι να αποδεχτούν τις ιστορικές ευθύνες τους, το αποτέλεσμα είναι η ανακύκλωση του αδιέξοδου. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ένας από τους βασικούς στόχους της Ένωσης των χωρών της Ευρώπης είναι η προαγωγή της οικονομικής, κοινωνικής και εδαφικής συνοχής, επεσήμανε ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος ήταν σήμερα κύριος ομιλητής στη Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων των χωρών-μελών της ΕΕ, που πραγματοποιείται στην Λευκωσία.

Η μείωση δηλαδή, όπως σημείωσε, των διαφορών με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη των χωρών που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με έμφαση κυρίως στην κοινωνική συνοχή.

Όμως, επεσήμανε ο κ. Μεϊμαράκης, όπως διαπιστώνουμε, τα μέτρα και οι δράσεις αφορούν σε κανονικές συνθήκες.

Σε συνθήκες ομαλές. «Και όχι, δυστυχώς, σε συνθήκες κρίσης, κρίσης μεγάλης με πολλούς άξονες, κρίσης οικονομικής, κοινωνικής πολιτικής, κρίσης αξιοπιστίας του ίδιου του οικοδομήματος της ΕΕ συνολικά, αλλά και κάθε χώρας - μέλους χωριστά», όπως τόνισε.

Υπέδειξε ότι δεν πρέπει να βιαστούν κάποιοι να διαχωρίσουν τους πολίτες της Ευρώπης σε βόρειους και νότιους.

ΠΗΓΗ: APOSPASMA.GR
http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/474310/Default.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS