Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Συνέδριο "απανταχού Ελληνισμού" σχεδιάζει η ΝΔ!

Τι σχεδιάζει το επιτελείο της Συγγρού

Η ιδέα έχει πέσει πρόσφατα στα τραπέζι και φαίνεται πως ο κύβος ερρίφθη. Το κεντρικό συνέδριο της ΝΔ, τον Ιούνιο στην Αθήνα, θα έχει και χαρακτήρα συνεδρίου του απανταχού ελληνισμού. Στο πλαίσιο αυτό το επιτελείο του κόμματος, βρίσκεται ήδη σε επικοινωνιακό οργασμό και σε ανοιχτή γραμμή με τους μεγαλύτερους συλλόγους Βορειοηπειορωτών, Κωνσταντινουπολιτών, Μικρασιατών, αλλά και με ομογενείς από ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστραλία και Αφρική, ώστε να δώσουν το παρών στο συνέδριο του κόμματος.

Στόχος είναι το συνέδριο όχι μόνο να κάνει πράξη το σύνθημα "οδοιπορικό στην κοινωνία" που χρησιμοποιούν όλα τα στελέχη που τρέχουν τις προσυνδριακές διαδικασίες, αλλά κυρίως να δοθεί το στίγμα, πως σε μια τόσο κρίσιμη καμπή για την Ελλάδα, ο ελληνισμός δίνει ενωμένος την μάχη για την Ελλάδα του αύριο, με την εναπαδραστηριοποίηση ξανά των απανταχού Ελλήνων.

Το πλάνο αυτό ταιριάζει απόλυτα στην νοοτροπία του Σαμαρά, που σε ουκ ολίγες ομιλίες του έχει προμηνύσει μια τέτοια εξέλιξη λέγοντας πως "όσες φορές ο ελληνισμός έδωσε την μάχη ενωμένος βγήκε νικητής"

Η καινοτομία πάντως είναι πως πρώτη φορά σε κομματικό συνέδριο θα δοθεί τόσος "χώρος" σε μη κομματικά μέλη. Στοιχείο και αυτό απόλυτα εναρμονισμένο με την φιλοσοφία του Σαμαρά, που όσο πλησιάζει το συνέδριο θέλει να ρίξει τα κομματικά στεγανά και να απευθυνθεί σε όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας.

ΑΞΙΖΕΙ: Η κίνηση αυτή έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση και με την βούληση της Συγγρού να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου όλοι οι ομογενείς....

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/583835/Synedrio-apantachoy-Ellinismoy-etoimazei-i-ND.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS