Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Εκρηκτικό το κλίμα στους δήμους

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ανεξάρτητα από τη χρησιμότητα χιλιάδων συμβασιούχων σχολικών φυλάκων και το αν οι αρμοδιότητες της δημοτικής αστυνομίας θα μπορούσαν να καλυφθούν μέσα από αναδιανομή προσωπικού ή υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, μήπως ήρθε επιτέλους η στιγμή να καθαρίσει το τοπίο με τις δημοτικές εταιρίες πελατειακά φαντάσματα και το μαγκανοπήγαδο με τους συμβασιούχους που μετατίθενται στα γραφεία ενώ προσλαμβάνονται πχ για την καθαριότητα; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στα ύψη ανεβαίνει το θερμόμετρο της έντασης αναφορικά με το ζήτημα της κινητικότητας. Από τη μία πλευρά κυβέρνηση και τρόικα φέρεται να έχουν καταλήξει σε προκαταρκτική συμφωνία για το σχέδιο σύμφωνα με το οποίο περίπου 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι μέχρι το Σεπτέμβριο θα βγουν σε διαθεσιμότητα. Από την άλλη πλευρά δημόσιοι υπάλληλοι και δήμοι τίθενται σε θέση μάχης και προετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Το ήδη βαρύ κλίμα ηλεκτρίστηκε ακόμη περισσότερο μετά την επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από αγνώστους, που κατά πληροφορίες φέρονται να ήταν συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=245954&catID=3

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS