Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Σχεδιάζουν στρατιές με 5μηνίτες"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Υπεροφολόγησαν την οικοδομή και την κατοχή ακινήτων και "προσπαθούν" να περιορίσουν τη "ζημιά" που δημιούργησαν στα σχετικά επαγγέλματα μετατρέποντας σε εργαζόμενους υπό καθεστώς εξαθλίωσης χιλιάδες ανέργους. Το σοσιαλιστικό κοινωνικό κράτος σε όλο του το μεγαλείο. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με νέες στρατιές πενταμηνιτών εργατών στους δήμους επιχειρεί η κυβέρνηση να κλείσει «τρύπες» στην καλπάζουσα ανεργία, την κάλυψη των καθημερινών αναγκών και τη βιομηχανία των ρουσφετολογικών προσλήψεων.

Μετά το πρότζεκτ «προσλήψεις ανέργων μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», που σχεδιάστηκε από το υπουργείο Εργασίας και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, έρχεται στην επιφάνεια νέο σχέδιο, του υπουργείου Εσωτερικών αυτή τη φορά. Και ενώ μέσω των ΜΚΟ προγραμματίζεται η πρόσληψη 55.000 ατόμων με βασικό «προσόν» την ανεργία και μεροκάματο 25 ευρώ, στο σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που εδράζεται σε παλαιότερη πρόταση του υφυπουργού Πάρη Κουκουλόπουλου (πρώην δημάρχου Κοζάνης και προέδρου της ΚΕΔΚΕ) οι προσλήψεις θα αφορούν τον τομέα της Αυτεπιστασίας (οικοδομικής φύσεως έργα) και μπορεί να αφορούν έως και 100.000 άτομα σε βάθος τριετίας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS