Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Ένα στα δύο νοικοκυριά δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι επιπτώσεις της συρρίκνωσης των εισοδημάτων και της υπεροφορλόγησης, επί 3 χρόνια, είναι προφανέστατες. Η υπέρβαση τους όμως δεν μπορεί παρά να προέλθει από την αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα (ώστε να μη γεννά νέα ελλείμματα) και την αναμόρφωση του επενδυτικού περιβάλλοντος ώστε να δημιουργηθούν νέες δουλειές και καινούριος πλούτος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Βασικά είδη διατροφής, θέρμανση αλλά και τις μετακινήσεις τους περικόπτουν 8 στους 10 Έλληνες καταναλωτές για να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η σημαντική μείωση των εισοδημάτων των νοικοκυριών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, που την τελευταία τριετία, υπολογίζεται κατά μέσο όρο στο 38%, οδηγεί το 1 στα 2 ελληνικά νοικοκυριά να κινδυνεύουν να βρεθούν στο οικονομικό περιθώριο.

Απλήρωτοι λογαριασμοί πάγιων αναγκών των νοικοκυριών, καθυστερούμενες όφειλες από φορολογικές υποχρεώσεις, δάνεια και κάρτες δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον όπως καταγράφει η ερευνά της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΓΣΕΒΕ), η οποία παρουσιάστηκε σήμερα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4789279

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS