Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - PwC: Σε ασταθές «έδαφος» η αγορά ακινήτων

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Σε μια υποχρηματοδοτούμενη και υπερφορολογημένη αγορά, οι άμεσες προοπτικές μόνο θετικές δεν μπορεί να είναι. Η επαναφορά της ρευστότητας, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και η παροχή κινήτρων κυρίως στο πεδίο της παραθεριστικής κατοικίας είναι μόνο κάποιες από τις απαραίτητες πρωτοβουλίες μετά τη δημοσιονομική επάνοδο της χώρας. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Για την Ελλάδα οι συνθήκες της αγοράς ακινήτων συνέχισαν και το 2012 να καθορίζονται από την αστάθεια που χαρακτηρίζει το ευρύτερο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, ενώ οι ελπίδες για ανάκαμψη κινούνται, κυρίως, γύρω από το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης των ακινήτων του Δημοσίου γενικότερα, για το οποίο οι εξελίξεις εντός του 2013 αναμένονται με ενδιαφέρον».

Τα παραπάνω σημείωσε ο Βασίλης Βύζας, Partner και επικεφαλής του κλάδου ακινήτων της PwC στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας που διεξήγαγε η PwC και το Urban Land Institute (ULI) με θέμα τις τάσεις στον κλάδο των ακινήτων στην Ευρώπη το 2013 (Emerging Trends in Real Estate Europe 2013). (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/601505

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS