Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Επεισόδια στην Πατησίων μεταξύ ΜΑΤ και αντεξουσιαστών

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Υπάρχει κανείς που να μην αντιλαμβάνεται πλέον ότι η επιβολή της ευνομίας και η διάλυση των "επαναστατικών" μυθευμάτων είναι κεντρικός στόχος κι όχι πρόσκαιρο επικοινωνιακό τέχνασμα αυτής της κυβέρνησης; Κοινώς τα παραμύθια της μεταπολίτευσης τελείωσαν ανεπιστρεπτί. Επιτέλους στροφή στο ρεαλισμό και τη λογική! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ατόμων του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας έξω από το κτίριο στη διασταύρωση με την οδό Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα 200 ατόμων κινήθηκε από τον χώρο του Πολυτεχνείου προς το κτίριο με στόχο την επανακατάληψή του. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι επιχείρησαν με αλυσοπρίονο να παραβιάσουν την πόρτα της εισόδου. Τη στιγμή εκείνη πενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ που τους απομάκρυναν κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. 

Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα. Τελικά τα άτομα αυτά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και απομακρύνθηκαν από το κτίριο. Μια από τις ομάδες κινήθηκε προς την πλατεία Βικτωρίας και μια άλλη προς τα στενά των Εξαρχείων, όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα. Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 48 προσαγωγές και μία σύλληψη. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=498588

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS