Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Επανασχεδιασμό των κονδυλίων για την ανεργία ζήτησε ο Σαμαράς από τις Βρυξέλλες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το φιτίλι της κοινωνικής έκρηξης τροφοδοτείται πανευρωπαϊκά από την ανεξέλεγκτη ανεργία, την έλλειψη πολιτικών που δίνουν κίνητρο, ιδιαίτερα στους νέους, για δραστηριοποίηση όχι απομόνωση, για ένταξη στο σύστημα όχι αποστασιοποίηση του και τροπή προς ακραίες αντιδράσεις. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την ανάγκη να επανασχεδιαστούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την ανεργία υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην παρέμβασή του στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι όσο δεν υπάρχουν πολιτικές κατά της ανεργίας και αυξάνεται η ύφεση, τόσο θα ευδοκιμούν πολιτικοί σαν τον Μπέπε Γκρίλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε, από κοινού με τον ισπανό ομόλογό του Μαριάνο Ραχόι, ειδική μέριμνα για έναρξη επιχειρήσεων από νέους, με χαμηλότερη φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές. 

Προσερχόμενος στη Σύνοδο ο κ. Σαμαράς είχε αναφερθεί στο πρόβλημα της ανεργίας, λέγοντας ότι «η Ελλάδα υποφέρει από την ανεργία, την υψηλότερη στην Ευρώπη και στην ιστορία». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5006713/h-anaptyksh-epi-taphtos-sth-synedriash-twn-27-ths-ee/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS