Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Μία σύλληψη για υπόθαλψη των δραστών της επίθεσης στην Μανωλάδα Ηλείας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Να δεις που οι παλικαράδες της Μανωλάδας, είναι από αυτούς που το πρωί απασχολούν λαθρομετανάστες (κι ενίοτε τους κακοποιούν!) και το βράδυ στο καφενείο βγάζουν πύρινους "πατριωτικούς" λόγους! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ένα άτομο συνελήφθη το πρωί στην περιοχή Πηνείας Ηλείας, το οποίο κατηγορείται για υπόθαλψη των δραστών της επίθεσης εξναντίον των μεταναστών στη Μανωλάδα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άντρα 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη. Όπως προέκυψε απο την έρευνα, ο συλληφθείς παρείχε κατάλυμα σε δύο απο τους τρείς που αναζητούνται ως δράστες της επίθεσης.

Σε μαζική σφαγή αλλοδαπών εργατών γης παραλίγο να εξελιχθεί χθες το απόγευμα η διαμαρτυρία, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, περίπου δύο εκατοντάδων μεταναστών, που καταπνίγηκε με τα όπλα των τριών Ελλήνων εκπροσώπων του εργοδότη τους στις καλλιέργειες φράουλας όπου απασχολούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν 28 άτομα, εκ των οποίων οι 9 διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας και άλλοι 19 στο νοσοκομείο του Πύργου. Ολοι οι τραυματίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται εκτός κινδύνου και θα παραμείνουν για νοσηλεία μόνον όσοι φέρουν σοβαρότερα τραύματα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/04/2013_494367

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS