Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Τρομοκρατία "βλέπει" το FBI στην έκρηξη της Βοστώνης

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Διεθνείς τρομοκρατικές επιθέσεις μαζικού πανικού ή "ερασιτεχνικές" κινήσεις εγχώριας κατανάλωσης; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί-ανάμεσά τους και ένα οκτάχρονο παιδί- από τις φονικές εκρήξεις κοντά στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου στη Βοστόνη, μία από τις χειρότερες επιθέσεις μετά την 11η Σπετεμβρίου. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές τουλάχιστον 144 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οκτώ παιδιά. Συναγερμός έχει σημάνει σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον για το φόβο τρομοκρατικών χτυπημάτων. Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές.

Το FBI κάνει λόγο για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια και οι ερευνητές μελετούν βίντεο και φωτογραφίες από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης αναζητώντας στοιχεία για να εντοπίσουν ποιος ευθύνεται για τις δύο βόμβες. «Είναι μια εγκληματολογική έρευνα και είναι εν δυνάμει μια τρομοκρατική έρευνα», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Ντελοριέ του FBI σε συνέντευξη Τύπου, ενώ αρνήθηκε να επεκταθεί όσον αφορά τα πρώτα ευρήματα ή την κατεύθυνση των ερευνών. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63813542

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS