Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Περιορισμούς σε πορείες κάτω των 200 ατόμων ζητά ο Ν. Δένδιας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η μία μετά την άλλη έρχονται οι νίκες του αυτονόητου! Ο σεβασμός στην όποια εργασιακή διεκδίκηση δεν μπορεί να μετατρέπεται σε κοινωνική ταλαιπωρία ως μέσο πολιτικής πίεσης! Απλούστατα πράγματα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε νομοθετική ρύθμιση που θα στοχεύει στην επιβολή περιορισμών σε πορείες κάτω των 200 διαδηλωτών, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κοινωνική και οικονομική ζωή των πόλεων, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, το μέτρο θα εφαρμοστεί σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων και θα ισχύει όλο τον χρόνο και όχι μόνο την τουριστική περίοδο. Πρόσθεσε μάλιστα «ότι αυτό είναι και προς το συμφέρον όσων διαμαρτύρονται», αφού είναι φυσικό, όπως είπε, προκλητικά μικρές διαδηλώσεις, που αποκλείουν μία πόλη 5 εκατομμυρίων, να προκαλούν την αντίθεση της πλειονότητας των πολιτών. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63835051

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS