Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αλλαγές στον υφιστάμενο νόμο ή φτιάξτε νέο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Και τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος Ρουπακιώτη, θα αφήσουμε τις δήθεν αριστερές αμπελοφιλοσοφίες και θα ασχοληθούμε αξιακά με την αντιμετώπιση της βίας (ένθεν, κακείθεν) ως μέσο πολιτικής χειραγώγησης; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την αντίθεση του σε συγκεκριμένες διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη θα εκφράσει ο πρωθυπουργός στους δύο κυβερνητικούς εταίρους στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες, η οποία θα επαναληφθεί και σήμερα, μπήκε στο μικροσκόπιο το επίμαχο νομοσχέδιο. Παράλληλα φτάνουν συνεχώς μηνύματα από «γαλάζιους» βουλευτές οι οποίοι δηλώνουν πως θα το καταψηφίσουν στην περίπτωση που θα κατατεθεί στην βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Αντώνης Σαμαράς θα προτείνει στους Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη να γίνουν αλλαγές πάνω στον υφιστάμενο νόμο και να κατατεθούν στη Βουλή με την μορφή τροπολογιών. Σε αντίθετη περίπτωση θα τονίσει ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας καινούριος νόμος. «Δεν μπορεί να περάσει αυτό το νομοσχέδιο από την κοινοβουλευτική ομάδας της ΝΔ» έλεγε στο Real.gr συνομιλητής του πρωθυπουργού.

Το Μαξίμου εμφανίζεται ενοχλημένο από την στάση των δύο κυβερνητικών εταίρων καθώς οι ενδοκυβερνητικές τριβές και οι αντιπαραθέσεις ξεκίνησαν την ώρα που ο Α. Σαμαράς πραγματοποιούσε σημαντική επίσκεψη στην Κίνα με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

ΠΗΓΗ: REAL
 http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=236139&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS