Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Μιχελάκης:«Δεν θα το ψηφίσουμε»

«Δεν κινδυνεύει η σταθερότητα της κυβέρνησης» εκτίμησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ωστόσο επισήμανε, με δηλώσεις του στον Βήμα FM, για το αντιρατσιστικό ότι «δεν θα το ψηφίσουμε».

Αναλυτικά:

 Για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακραίες ιδέες και ακρότητες. Νομίζετε όλα αυτά θα τα αντιμετωπίσουμε με διατάγματα και στα δικαστήρια; Ή με ιδέες πολύ πιο ισχυρές και στην κοινωνία; Κακά τα ψέματα 400.000 έλληνες που ψήφισαν (Χρυσή Αυγή), και αν υπολογίσεις και τις δημοσκοπήσεις που τους δείχνουν πιο αυξημένους, θα τους πεις ότι απαγορεύεταιτο οτιδήποτε;

Για τη σταθερότητα της κυβέρνησης: Εγώ δεν πιστεύω ότι κινδυνεύει η σταθερότητα της κυβέρνησης για έναν απλό λόγο. Έχουμε περάσει πολύ πιο δύσκολα νομοσχέδια, πολύ πιο σκληρά, εν πολλοίς πολλά από αυτά άδικα, έχει αντέξει η κυβέρνηση, έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποιοι πρώτοι καρποί. Δε νομίζω ότι θα κολλήσουμε στο αντιρατσιστικό. Και στο τέλος τέλος, ας έρθει ένα νομοσχέδιο στη Βουλή και όποιος το ψηφίσει. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: SPIROSPERO.GR
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/56363-mixelakis-den-tha-to-psifisoume

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS