Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - ΕΣΠΑ: Δάνεια έως 30.000 ευρώ για 5.500 τουριστικές επιχειρήσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αναβάθμιση κτιριακή, τεχνολογική και ποιότητας υπηρεσιών. Η φετινή ευκαιρία για τον τουρισμό πρέπει να αποτελέσει την απαρχή του συνολικού ανασχεδιασμού του προϊόντος σε βάσεις εξειδίκευσης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τις 5.500 υπολογίζεται ότι θα φτάσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις που θα λάβουν από 10.000 έως 30.000 ευρώ δάνειο για κεφάλαιο κίνησης και δαπάνες επενδύσεων μέσω του νέου προγράμματος "Νησιωτική Επιχειρηματικότητα" το οποίο θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Αυτό ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) Γιώργος Γιαννούσης ο οποίος γνωστοποίησε ότι το πρόγραμμα θα έχει επιτόκιο 2,8%, η εξόφλησή του θα μπορεί να γίνει μέσα σε 4 χρόνια, ενώ για νησιά με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους το δάνειο θα είναι άτοκο.

Η επιδότηση ανέρχεται στο 70% του δανείου ενώ το υπόλοιπο 30% θα πρέπει να το καλύπτει ο επενδυτής και αφορά είτε υφιστάμενες, είτε νέες, είτε υπό σύσταση εταιρείες τουριστικού ενδιαφέροντος (ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικά πρακτορεία, επιχειρήσεις θαλάσσιου τουρισμού, μεταποίηση τοπικών προϊόντων, επιχειρήσεις τροφίμων κ.λπ.). (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=236282&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS