Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο «τραπέζι» Σαμαρά - Ντάισελμπλουμ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Συναντήσεις ενημέρωσης και αβρότητας που μετατρέπονται σε συζητήσεις ουσίας κι αξιοποιούν τη συγκυρία για την προώθηση επειγόντων θεμάτων. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ συναντάται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παρών στην συνάντηση είναι και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς και ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας. Λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παραστεί ο Φώτης Κουβέλης.

Κατά την υποδοχή του κ. Ντάισελμπλουμ στο πρωθυπουργικό γραφείο έγινε αναφορά στην τουριστική περίοδο που αναμένεται να δώσει ώθηση στην οικονομία της χώρας.

«Νομίζω ότι πολλοί Ολλανδοί τουρίστες θα έρθουν επιπλέον στην Ελλάδα φέτος», είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ ενώ ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι φέτος «καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να έρθουν στην χώρα μας πάνω από 17 εκατομμύρια τουρίστες».

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να θέσει και στον επικεφαλής του Eurogroup το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση ώστε αν αυτό προχωρήσει να εφαρμοστεί εντός της θερινής περιόδου.

Στην συνέχεια, για τις 15:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Στουρνάρα και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη των δυο αντρών.

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113053267

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS