Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σε ντιμπέιτ καλεί τον Πρωθυπουργό ο Αλ. Τσίπρας

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος! Όπως και οι επικοινωνιακές κραυγές ειδικά σε στιγμές δημοσκοπικού κορεσμού και εσωτερικών αντιφάσεων! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ανοικτό κάλεσμα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τηλεοπτική αναμέτρηση απηύθυνε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας του «να μην κρύβεται άλλο, να εξηγήσει ποιο είναι το success story αυτής της κυβέρνησης»

 «Αν θεωρεί πράγματι ότι η Ελλάδα ζει μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε γιατί κρύβεται; Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «στη Βουλή έρχεται μια στους έξι μήνες».

«Αν δεν έρχεται στη Βουλή τον καλώ όπου θέλει, είτε στη Βουλή είτε στην τηλεόραση σε εθνική εμβέλεια», συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει με όποιους όρους και με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί ο Πρωθυπουργός. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/story/657942

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS