Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Οικονομία - "Λύση για την Ελλάδα ζητούν οι γερμανικές τράπεζες"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ Όλοι συνειδητοποιούν με καθυστέρηση το προφανές! Ότι χρειάζεται μια πολιτική λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του κι όχι μετακυλίοντας στο αύριο αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει χθες. Αλλαγή παραγωγικού μοντέλου και εκσυγχρονιστικές μεταρρυθμίσεις αλλά με ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα δανεισμού με λογικό επιτόκιο κι άμεσες αναπτυξιακές ενέσεις. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Έκκληση προς τους Ευρωπαίους πολιτικούς αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές ώστε να αποτραπεί η πτώχευση της Ελλάδας, απευθύνουν οι Γερμανοί Τραπεζίτες, ζητώντας άμεση λύση στην κρίση χρέους που απειλεί με "ντόμινο" την ευρωζώνη.

Πολιτικοί και πιστωτές πρέπει να αναζητήσουν άμεσα κοινή λύση για την αποτροπή της πτώχευσης της Ελλάδας και την εξεύρεση λύσης στην κρίση χρέους, δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Τραπεζών, Μίχαελ Κέμερ.

"Πιστεύω ότι ο καθένας έχει επίγνωση της ευθύνης του έναντι του συνόλου", δήλωσε ο Κέμερ σήμερα μιλώντας στο πρώτο κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης ARD.

"Πολύ συγκεκριμένα αυτό σημαίνει ότι όλοι πρέπει να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και να σκεφτούν ποιά λύση μπορεί να υπάρξει για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Είναι ένα περίπλοκο, αλλά όχι άλυτο πρόβλημα", πρόσθεσε.

Ο Κέμερ προειδοποίησε ότι η κλιμάκωση της κρίσης χρέους της Ελλάδας θα είχε ευρύτερες δραματικές επιπτώσεις.(Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS