Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Νέο ραντεβού σήμερα στο Σύνταγμα"

Συγκέντρωση το απόγευμα στην πλατεία, ενάντια στην ψήφο εμπιστοσύνης. Πυρετός προετοιμασιών για αποκλεισμό της βουλής την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.


Θεωρώντας ότι η τακτική της κυβέρνησης συνοψίζεται στη φράση "άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς", προτρέπουν τους Ελληνες και τους μετανάστες εργαζόμενους, μανάδες, γιαγιάδες και παππούδες να γεμίσουν τις πλατείες της χώρας και παράλληλα καλούν τα πρωτοβάθμια σωματεία να βρεθούν μαζί τους στο Σύνταγμα. Στόχος τους είναι μια μεγάλη ειρηνική κινητοποίηση, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που από τις προηγούμενες μέρες ζητούσαν αποκλεισμό του Κοινοβουλίου και καλλιτεχνικά δρώμενα σε όλη την περίμετρο του αποκλεισμού από σήμερα στις 7 το πρωί.

Τη δική τους... κάλπη στην πλατεία Συντάγματος ετοιμάζονται να στήσουν σήμερα οι "Αγανακτισμένοι" της Αθήνας δίνοντας ψήφο "μη εμπιστοσύνης" στην κυβέρνηση. "Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά", λένε σε πρόσφατο ψήφισμά τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι την τελική νίκη. (Διαβάστε περισσότερα..)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS