Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Αποστάσεις κυβερνητικού εκπροσώπου από τις δηλώσεις Πάγκαλου"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο Βενιζέλος θεωρεί συναίνεση τη ρητορική εξομάλυνση της πραγματικότητας, ενώ ο Πάγκαλος αναζητεί στα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος, σανίδα σωτηρίας για την αποδόμηση του ιδεολογικού προφίλ του ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες όμως αναζητούν απαντήσεις για το αύριο και κρίνουν τις σημερινές κρίσιμες επιλογές του καθενός. Αναβάπτιση των τωρινών λαθών σε ξεπερασμένη "κολυμπήθρα" δεν γίνεται!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Δεν υπάρχει θέμα Πάγκαλου, ωστόσο η κυβέρνηση εκφράζει τις απόψεις της μέσω του πρωθυπουργού», υπογράμμισε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στον Real Fm.

  1. Κρατώντας αποστάσεις από την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 1974 έως το 1981 ήταν δημοκρατικές, προσθέτοντας ότι δεν τίθεται θέμα δημοκρατικής αξιοπιστίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  2. Ο Ηλίας Μόσιαλος χαρακτήρισε αποφασιστικό μήνυμα προς τους εταίρους την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι τα θέματα της ελληνικής πολιτικής ιστορίας θα πρέπει να είναι αντικείμενο μελέτης των ιστορικών και όχι των πολιτικών και χαρακτήρισε θετικό το ότι οι βουλευτές της ΝΔ επέστρεψαν στη συνεδρίαση. «Θα ήταν προβληματικό, αν δεν είχαν επιστρέψει», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS