Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - " Αντιδράσεις από την συνέντευξη Λοβέρδου"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτό που ποτέ δεν θα κατανοήσει η κοινωνία είναι γιατί όταν οι πολιτικοί παραδέχονται τη δημαγωγία και το λαϊκισμό τους, θεωρούν ότι αυτομάτως μπορούν να αναβαπτίζονται σε νεόκοπους σωτήρες! Προφανώς ο "επαγγελματισμός" δεν τους αφήνει να σκεφτούν την τίμια επιλογή της αποχώρησης! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


«Βόμβες» από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος με ένα διπλό χτύπημα κάνει άνω-κάτω την κυβέρνηση. Σκληρή αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Ο υπουργός Υγείας μέσω στη Realnews πετάει το γάντι στους πολιτικούς αντιπάλους του ΠΑΣΟΚ, σε Μέσα Ενημέρωσης αλλά και σε όλους όσοι προπηλακίζουν υπουργούς και βουλευτές λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν έχουμε ειδικά, ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό; Να φύγουμε να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι... Να δούμε θα τα κάνουν καλύτερα;» τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο κ. Λοβέρδος ας μην απειλεί τους πολίτες ότι "προσέξτε διότι θα φύγουμε", όπως λέει στη συνέντευξή του στη Real News. Ούτως ή άλλως, οι πολίτες θα το κάνουν πράξη αυτό, με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές» απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας χθες στο Mega έριξε την πρώτη «βόμβα», αποδομώντας εν πολλοίς τα έως τώρα επιχειρήματα της κυβέρνησης για το τι παρέλαβε από τη ΝΔ.

Τι είπε ο υπουργός:

-Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση ήταν δημαγωγικό.

-Είπε ότι λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν...

-Την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ‘80.

-Θα ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά τη χρήση όρων χρεοκοπία ή με κάποιον επιθετικό προσδιορισμό.

Έντονη αντίδραση της ΝΔ 
Οι δηλώσεις του υπουργού έδωσαν ευκαιρία στη ΝΔ να περάσει ξανά στην ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης με τον Γιάννη Μιχελάκη να αφήνει μάλιστα υπονοούμενα για τις σχέσεις Λοβέρδου-Βενιζέλου. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL.GR

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS