Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "Απάτη στο ΙΚΑ ύψους 6 εκ ευρώ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τεράστιο σκάνδαλο μεν, εξαιρετικά απλός ο μηχανισμός δημιουργίας του που αποκαλύπτει το ξεπερασμένο της λειτουργίας του Ελληνικού κράτους. Η έλλειψη πλήρους μηχανογράφησης και ηλεκτρονικής διασύνδεσης των υπηρεσιών του δημοσίου, επέτρεπε τη συνεχή πλαστογράφηση στοιχείων χωρίς κανένα έλεγχο. Από τα "ωραία" και μοναδικά!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ της Αττικής πραγματοποιούν παράλληλες έρευνες οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας, μετά την αποκάλυψη της κολοσσιαίας απάτης στο υποκατάστημα της Καλλιθέας και την σύλληψη πέντε γυναικών πρώην και νυν υψηλόβαθμων υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας και των συζύγων δύο εξ αυτών, οι οποίοι κατηγορούνται για υπεξαίρεση ποσού που υπερβαίνει τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Η δράση του κυκλώματος είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών μετά από πληροφορίες που δόθηκαν από την διοίκηση του οργανισμού και αφορούσαν πλαστές βεβαιώσεις και δικαιολογητικά για κοινωνικές παροχές σε ασφαλισμένους, οι οποίοι σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών συμμετείχαν στην κομπίνα, ή ακόμη και σε ανύπαρκτα πρόσωπα στα «ονόματα» των οποίων εξέδιδαν εντολές πληρωμής για επιδόματα τοκετού, λογοθεραπείες, ακόμη και …ιαματικά λουτρά. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=130228&catID=3

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS