Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "Αλαλούμ με το «χαράτσι» στα ακίνητα"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ασάφειες,, παραπλάνηση, κατασχέσεις, όλα ανάκατα σε ένα μέτρο που ξεκίνησε ως τραγωδία και η εξέλιξη του απορροφά πλέον και στοιχεία πλήρους γελοιότητας. Ολοκληρώστε επιτέλους το κτηματολόγιο και το περιουσιολόγιο και επί αυτών των στοιχείων καθιερώστε έναν κλιμακωτό φόρο με συντελεστές από 0,1% για τα χαμηλά επίπεδα, για να τελειώνει αυτή η υποκριτική φαρσοκωμωδία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δεν έχουν τέλος οι διευκρινίσεις σχετικά με το ειδικό τέλος ακινήτων ύστερα και από τη νέα σύγχυση που προκλήθηκε με τους καταναλωτές, οι οποίοι έσπευσαν στη ΔΕΗ για να πληρώσουν μόνο το ηλεκτρικό ρεύμα, δηλώνοντας ότι επιθυμούν να αποσταλεί στο ΚΕΠΥΟ το ποσό του τέλους ακινήτων.

Σε ανακοίνωσή του το υπ. Οικονομικών, αφού υπογραμμίζει ότι δεν υπήρξε προσυνεννόηση με τη ΔΕΗ για αυτή την εξέλιξη, έσπευσε να διευκρινίσει ότι η ΔΕΗ οφείλει να εισπράττει τόσο το λογαριασμό για την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος όσο και το ποσό του ειδικού τέλους.

Επιπλέον, το υπ. Οικονομικών τονίζει ότι όσοι δεν δικαιούνται απαλλαγής ή έχουν υποβάλλει αίτημα απαλλαγής και εκκρεμεί η απόφαση των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, οφείλουν να πληρώνουν το λογαριασμό του ρεύματος και το ειδικό τέλος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=97014

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS