Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "«Πιστεύουμε στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Την ώρα που ο Σαμαράς μιλούσε για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή, ο Παπανδρέου,καταχειροκροτούμενος από τον αντικαταστάτη του  προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του ότι το πιστωτικό γεγονός που βιώσαμε δεν ήρθε ως αποτυχία της πολιτικής του μνημονίου κι ως αδυναμία σύγκρουσης με το βαθύ ΠΑΣΟΚ για την προώθηση μεταρρυθμίσεων, αλλά ως επιθυμητό αποτέλεσμα μιας σειράς εξελίξεων. Μωραίνει κύριος... Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ολοκληρώθηκε η τελετή θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του ποταμού Νέδοντα στην περιμετρική της Καλαμάτας από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Μάκη Βορίδη, παρουσία του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, βουλευτών από όλη την Πελοπόννησο, του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, και πλήθους Καλαματιανών.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Αντώνης Σαμαράς, έγινε δεκτός με εκδηλώσεις ενθουσιασμού και στον χαιρετισμό του χαρακτήρισε «ένεση αισιοδοξίας, τόνωσης στο ηθικό όλων των Ελλήνων, που μπορούν να δουν έργα που πραγματώνονται για συγκεκριμένους στόχους» το εγκαινιαζόμενο έργο.

Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, σημείωσε ο κ. Σαμαράς, ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους, γιατί «είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=130342&catID=1

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS