Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - "To mea culpa της Άννας"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η Άννα "διορθώνει" το ένα λάθος, πράττοντας ένα ακόμα! Το ζήτημα δεν είναι ο θεωρητικός εξευμενισμός της επιθετικότητας, ούτε η δήθεν κατανόηση των γενικότερων συνθηκών. Είναι η ειλικρινής συζήτηση κι η εκπαίδευση των μαθητών που τους μετατρέπει σε ενεργούς πολίτες που κατανοούν τα όρια της δημοκρατίας, την αποδοτικότητα της κάθε έκφρασης αγανάκτησης και τον τρόπο με τον οποίο διεκδικούνται ουσιαστικές αλλαγές σε μια κοινωνία. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στις 22 Φεβρουαρίου, η υπουργός Παιδείας σε ανακοίνωσή της είχε χαρακτηρίσει "απαράδεκτο το φαινόμενο" το οποίο όπως πρόσθεσε "λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες".

Την Κυριακή, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας: "Σε μια εποχή, που η ζωή σε κάθε οικογένεια αλλάζει δραματικά και τα νέα παιδιά δεν βλέπουν ελπίδα και προοπτική, είναι κατανοητό να υπάρχει οργή και θυμός. Με οργή, θυμό, αλλά πέρα από τους κανόνες συμπεριφοράς της κοινωνίας μας, εκφράστηκαν και οι μαθητές στα Γιάννενα, προσφάτως, στην παρέλαση. Εν θερμώ αντέδρασα και εγώ απέναντι στο γεγονός ως υπουργός Παιδείας. Λάθος!" (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=181078

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS