Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Κυριαρχία της Αριστεράς προβλέπεται για τη Γαλλία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Φυσικό επακόλουθο της δυναμικής Ολάντ η επικράτηση των Σοσιαλιστών. Το αν θα διαχειριστούν την εξουσία με Ευρωπαϊκό όραμα καλύτερο αυτό που είχαν στα '90ς και που τελικά οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα, μένει να αποδειχτεί στην πράξη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την απόλυτη πλειοψηφία στα κόμματα της Αριστεράς στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση προβλέπουν δημοσκοπήσεις σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές της 10ης και 17ης Ιουνίου στη χώρα.

Ήδη, τα κόμματα της Αριστεράς έχουν κερδίσει την πλειοψηφία στη Γερουσία, ενώ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ιpsos Logica Business Consulting, το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα αποσπούσε 249 με 291 έδρες με μεγάλη πιθανότητα να μην εξασφαλίσει τις απαιτούμενες 289 για μια απόλυτη πλειοψηφία. Το Αριστερό Μέτωπο προβλέπεται να εξασφαλίσει 21 με 23 έδρες και οι Πράσινοι 17 με 23, ενώ το UMP αναμένεται να κερδίσει από 209 ως 255 έδρες, όχι αρκετές ώστε να διατηρήσει την ισχύ του στην κάτω Βουλή την οποία ελέγχει επί δέκα χρόνια. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102892

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS