Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Ταλαιπωρία και ουρές για τα φάρμακα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Απροετοίμαστος ο ΕΟΠΥΥ να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις λόγω και της εσπευσμένης έναρξης της λειτουργίας του. Είναι απορίας άξιον βέβαια πως κάποιοι ενώ καταγγέλλουν την Τρόικα για το ότι δεν εκταμιεύθηκε εγκαίρως το επιπλέον 1 δις, δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία χωρίς καμιά χρηματοδότηση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ταλαιπωρία και ατελείωτες ουρές σήμερα στα φαρμακεία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) όπου άρχισε η διάθεση φαρμάκων υψηλού κόστους ειδικών παθήσεων. Πολλοί ασθενείς δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν το σκεύασμά τους καθώς δεν ήταν διαθέσιμο, ωστόσο ο Οργανισμός διαβεβαιώνει ότι η τροφοδοσία των φαρμακείων του θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

Εν τω μεταξύ, χιλιάδες ασφαλισμένοι εξακολουθούν να πληρώνουν οι ίδιοι τοις μετρητοίς τα φάρμακά τους, καθώς συνεχίζεται η κινητοποίηση των φαρμακοποιών με αίτημα την εξόφληση των οφειλομένων. Σήμερα πάντως, αναμένονται οι ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας για τις οφειλές προς φαρμακοποιούς - προμηθευτές.

 Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού έχει αναρτηθεί λίστα για τη διάθεση των φαρμάκων υψηλού κόστους, ενώ μετά το μεσημέρι θα είναι εφικτή η παροχή πληροφοριών και στον τηλεφωνικό αριθμό 184. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102869

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS