Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Fitch: Ευρωπαίοι, αποφασίστε!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι πάντες έχουν απηυδήσει από την αναβλητικότητα της Ε.Ε. να δώσει μια ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη λύση στην αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και στη διοικητική και παραγωγική δομή της για τις επόμενες δεκαετίες. Τα ναυάγιο μοιάζει πλέον να μην είναι μακριά. Ο τρόπος και οι "ναυαγοί" δεν είναι ακόμα πλήρως καθορισμένα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ιδιαίτερα αιχμηρός κατά των Ευρωπαίων ηγετών και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την κρίση στην Ευρωζώνη, εμφανίστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Fitch, Πολ Τέιλορ, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Ο κ. Τέιλορ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "περιφερόμαστε από κρίση σε κρίση και ενώ το βασικό μας σενάριο είναι ότι τα προβλήματα θα επιλυθούν, ο κίνδυνος να μην συμβεί αυτό συνεχώς αυξάνεται, καθώς βλέπουμε ότι τα προβλήματα απλώς μετακινούνται πιο κάτω στο δρόμο", προσθέτοντας ότι "η βεβαιότητα μιας τέτοιας υπόθεσης (σ.σ. εξεύρεσης λύσης) έχει αποδυναμωθεί τον τελευταίο μήνα" και επί της ουσίας κατηγορώντας τους Ευρωπαίους ηγέτες για αναβλητικότητα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102894

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS