Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αναποφάσιστοι, νέοι και Αθηναίοι κρίνουν τον νικητή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Γι' αυτό και το ζήτημα της καταπολέμησης της ανεργίας αποτελεί κορυφαίο θέμα. Όταν έχεις μπροστά σου δυο ξεκάθαρες λογικές, μια που διαμονοποιεί την επιχειρηματικότητα και επενδύει στη γιγάντωση του κράτους και μια που εξαντλεί κάθε πολιτική και αναπτυξιακό εργαλείο για την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ας αναλογιστούμε πως εξασφαλίζεται ασφαλέστερα μια προοπτική επαγγελματικής ανάκαμψης για όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μάχη μέχρις εσχάτων, με πρωτοφανή πόλωση και νικητή μόνο έναν, θα είναι η εκλογική μάχη των προσεχών δεκαπέντε ημερών. Με τη ΝΔ να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερτερεί στους νεαρότερους ψηφοφόρους και στην Αττική, όλα τα ως σήμερα δεδομένα δείχνουν πως η αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου θα είναι αμφίρροπη και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ελπίζει περισσότερο στους ψηφοφόρους που παραμένουν αναποφάσιστοι ακόμη και τώρα. «Αφού δεν πήγαν ως τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι θα έλθουν σε μας» υποστηρίζουν στη Συγγρού, επισημαίνοντας ότι σχεδόν πάντα οι αναποφάσιστοι της τελευταίας στιγμής είναι οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι των παραδοσιακών κομμάτων. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=460664

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS