Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αλ.Τσίπρας: Δεν θα πούμε «λεφτά υπάρχουν»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ποια μέρα; Γιατί τις περισσότερες αυτό ακριβώς λέει! Ο ατρόμητος Αλέξης πρέπει να καταλάβει ότι το θράσος, η έπαρση και γενικώς η αμετροέπεια έφεραν καταστροφές ακόμα και εθνικές. Το θάρρος συνδυάζεται με το στρατηγικό σχεδιασμό, τον καθορισμό σταδιακών εφικτών στόχων και τη διπλωματική αξιοποίηση των συγκυριών. Με προσεγγίσεις (όλο "τακτ" και οικονομικά επιχειρήματα) προς τους εφοπλιστές, του τύπου δεν αξίζετε την Ελληνική σημαία στα καράβια σας αν δεν τα φέρετε για επισκευή στο Σκαραμαγκά θα έρθουν οι επενδύσεις; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα είναι οι πιο κρίσιμες που είχε ποτέ ο τόπος, τόνισε σε ομιλία του στους εργαζόμενους της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι «στις 17 θα σταματήσουν να γράφουν μνημόνια και θα γράψει ιστορία ο λαός μας».

Αναφερόμενος στα προβλήματα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «κουφάρι», για μια νεκρή ζώνη, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και επισήμανε ότι στις επικείμενες εκλογές «το δίλημμα είναι ή ΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή».(Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152316&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS