Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Στροφή;

Του Δημήτρη Μιχαλέλη

Ξαφνικά, Παρασκευή βράδυ, «ήρθαμε» αντιμέτωποι με μια διαφορετική εικόνα Σαμαρά. Ευρισκόμενος στη Ρώμη, όχι μόνο έκανε δηλώσεις διαψεύδοντας διαρροές, αλλά έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τους... διαρροείς. Την ίδια ώρα, από την κυβέρνηση κυκλοφορούσαν «πληροφορίες-διαψεύσεις» για ζητήματα λειτουργίας, όπως π.χ. τα σενάρια ανασχηματισμού!

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν επρόκειτο για «συγκυριακή» εκτόνωση από την πλευρά του πλειοψηφούντος κόμματος ή αν πρόκειται για επιχείρηση ανάκτησης του -και επικοινωνιακού- πλεονεκτήματος, το οποίο απώλεσε από τη συντονισμένη δράση Βενιζέλου - Κουβέλη.

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί επ’ άπειρον η συνύπαρξη των τριών κυβερνητικών εταίρων με τους όρους που διαμορφώθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Διότι η κυβέρνηση συγκροτήθηκε στη βάση μιας εθνικής ανάγκης. Κι όχι για να διασκεδάσει την αγωνία όσων προσδοκούν κομματικά οφέλη.

Άλλωστε, όπως κάποιοι -την ώρα της μεγάλης μάχης- διεκδικούν με... ποσόστωση θέσεις στο Δημόσιο, θα πρέπει να συμβιβαστούν με... ποσόστωση και στις ευθύνες, αλλά κυρίως στη δουλειά και την αξιοπιστία.

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=blogitem&eid=1245&id=175140

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS