Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τριγμοί για τα μέτρα στο ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτές οι ασκήσεις "εσωτερικής καύσης" από τους άρχοντες των οριζοντιοποιημένων μέτρων ξεπερνούν κάθε όριο υποκρισίας, ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι οι ρυθμίσεις θα έχουν κυρίως κλιμακωτή λογική. Τελικά θα μείνουν με το δίλημμα, αν θέλουν να γίνουν ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Καμπανάκι» από βουλευτές και στελέχη για επερχόμενο κύμα αντιδράσεων. Τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, μόλις οριστικοποιηθεί η λίστα, αποφάσισε ο Ευ. Βενιζέλος Την πρόταση Σκανδαλίδη για σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά το κλείσιμο του «πακέτου» αποδέχθηκε ο Ευ. Βενιζέλος.

Ένα νέο, ίσως και καθοριστικής σημασίας, κρας τεστ όχι μόνο για τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά συνολικά για την «αντοχή» του ΠΑΣΟΚ, έρχεται για την Ιπποκράτους μαζί με την ψήφιση των νέων άγριων μέτρων.

Ουδείς, ακόμη και από τους πλέον αισιόδοξους στην Ιπποκράτους, πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ (ως ένας από τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους) θα αντιμετωπίσει μεν τριγμούς, αλλά θα αποφύγει τις αναταράξεις. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63715421

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS