Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Η Μόσχα καταγγέλλει «ρωσοφοβία» στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μια Ρωσία που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη διατήρηση παθογενειών κι ανελευθεριών του παρελθόντος και στην ενίσχυση του διεθνούς ρόλου της μέσα στο δυτικό δημοκρατικό πλαίσιο. Δύσκολες εξισώσεις! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν ματαίωσε το ταξίδι του στο Στρασβούργο όπου επρόκειτο να μιλήσει ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης καταγγέλλοντας τη «ρωσοφοβία» που, όπως είπε, επικρατεί στο σώμα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία.

Ο Ναρίσκιν επιβεβαίωσε σήμερα στα ρωσικά πρακτορεία πληροφορίες του Τύπου για τη ματαίωση της επίσκεψης και της ομιλίας του τη Δευτέρα, στη διάρκεια της οποίας επρόκειτο να προτείνει την «οικοδόμηση μιας Ευρώπης χωρίς διαχωριστικές γραμμές».

«Στο μέτρο που πλησίαζε η ημερομηνία της έναρξης της συνόδου, αισθανθήκαμε ότι οι στρατηγικές προτάσεις μου είχαν λίγες πιθανότητες να ακουστούν από έναν ορισμένο αριθμό ηγετών στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση και ρωσοφοβικών αντιπροσωπειών», δήλωσε ο Ναρίσκιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2239247

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS