Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τι απαντά ο Ν.Σταυρογιάννης μετά τη διαγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν και γενικώς οι διαγραφές δεν είναι μια ευχάριστη ή αποδοτική εξέλιξη, είναι απορίας άξιον πως πριν καν δει την εσωτερική δομή των νέων μέτρων προεξόφλησε την αρνητική του στάση. Εκτός κι αν λησμόνησε κι αυτός ότι τα νέα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής έχουν αποφασιστεί από το Φλεβάρη και απλά περιλαμβάνονται στις διαπραγματευτικές υποσχέσεις με την προοπτική της επιμήκυνσης του χρόνου εκτέλεσης τους. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Οι πολίτες απαιτούν συνέπεια λόγων και έργων από όλους μας, και όχι ψεύτικες υποσχέσεις προεκλογικά και άλλη πολιτική μετεκλογικά», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Όλη η δήλωσή του: 

 «Με τις διαγραφές δεν λύνεις τα προβλήματα αξιοπιστίας και συνέπειας και κυρίως δεν αντιμετωπίζεις το σύνθετο και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και τα τρομακτικά αδιέξοδα που βιώνει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτά προσδιόρισα και επεσήμανα στη συνέντευξή μου, υπενθυμίζοντας όσα υποστηρίζαμε από την εποχή του πρώτου μνημονίου. Ότι τα μέτρα αυτά είναι άδικα, σκληρά και συγχρόνως αναποτελεσματικά και αποτυχημένα. Κάποιοι μέσα σε λίγους μήνες, το ξέχασαν και διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους των δανειστών μας περικοπές και μέτρα που ξέρουν πως θα χειροτερέψουν την κατάσταση και ότι δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=181958&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS