Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Με καθεστώς Δημοσίου οι συντάξεις των υπαλλήλων της Βουλής

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Υποσχέσεις που δεν δίνονται για εντυπωσιασμό! Προνόμια, εξωφρενικά και πέρα από κάθε λογική που οφείλουν να περιοριστούν ή και να εξαφανιστούν αν θέλουμε να τολμάμε να μιλάμε για δικαιοσύνη και ισονομία σε αυτό τον τόπο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το υπουργείο Οικονομικών δημοσιοποίησε τη δεύτερη πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία εντάσσονται στο καθεστώς συνταξιοδότησης των δημοσίων υπαλλήλων και οι υπάλληλοι της Βουλής.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Για τον υπολογισμό της σύνταξης, τα όρια ηλικίας και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης των υπαλλήλων της Βουλής, εφαρμόζονται οι διατάξεις της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του Δημοσίου, κατά περίπτωση, όπως αυτές ισχύουν κάθε φορά για τους τακτικούς υπαλλήλους των Υπουργείων. Ως μισθός για τον υπολογισμό της σύνταξης των ανωτέρω προσώπων λογίζεται ο συντάξιμος μισθός τακτικού υπαλλήλου Υπουργείου αντίστοιχης κατηγορίας, με τα ίδια έτη υπηρεσίας, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά σύμφωνα με τις οικείες συνταξιοδοτικές διατάξεις. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=188720&catID=3

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS