Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Δυσφορία για την καθυστέρηση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Θετικό το ότι το θέμα δεν έκλεισε χθες με πλήρη αποδοχή των Γερμανικών ημιμέτρων. Η υποβάθμιση της Γαλλίας κι ο νέος εκτροχιασμός της Ισπανίας φαίνεται δεν είναι αρκετοί για να πείσουν την Ε.Ε. ότι τα λίγα παραπάνω δις ευρώ για μια Ελλάδα που μοιάζει πιο μεταρρυθμιστική από ποτέ, είναι μικρότερο κόστος από τη διάβρωση που φέρνει συνολικά στην Ευρώπη, η συνέχιση της αναμονής για μια οριστική λύση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Φανερή είναι η ενόχληση της κυβέρνησης μετά την αδυναμία εταίρων και ΔΝΤ να καταλήξουν σε συμφωνία για το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους. Με αφορμή το χθεσινό άκαρπο Eurogroup, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί να φέρει τους δανειστές προ των ευθυνών τους, καλώντας τους να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους.

«Η Ελλάδα έκανε εκείνο που έπρεπε και στο οποίο είχε δεσμευτεί, οι εταίροι, μαζί με το ΔΝΤ, επίσης οφείλουν να κάνουν εκείνο που έχουν αναλάβει», τονίζει σε δήλωσή του.

Όπως αναφέρει ο Πρωθυπουργός, «από την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας τις επόμενες μέρες, δεν εξαρτάται μόνο το μέλλον της δικής μας χώρας, αλλά και η σταθερότητα ολόκληρης της ευρωζώνης». Υπογραμμίζει, τέλος, πως «οι όποιες τεχνικές δυσκολίες στην εξεύρεση της τεχνικής λύσης, δε συγχωρούν καμία ολιγωρία ή καθυστέρηση». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2254593

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS