Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Ρεν: «Η Ελλάδα έκανε ό,τι έπρεπε, τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο ένας μετά τον άλλον, μοιράζονται την αγωνία τους για τις συνέπειες των Γερμανικών εκλογικών υπεκφυγών στο θέμα της διαχείρισης του χρέους. Βλέπουν τα σημάδια στον ορίζοντα και τρέμουν μπρος στο τυχαίο γεγονός που θα μετατρέψει την εύθραυστη ισορροπία σε σπασμένο καθρέφτη πολλών ετών... "γρουσουζιάς". Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Η Ελλάδα έκανε ό,τι έπρεπε, τώρα είναι η ώρα των Ευρωπαίων να κάνουν αυτό που τους αναλογεί», είπε χαρακτηριστικά ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Μιλώντας για λογαριασμό της Κομισιόν, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος, να μην προχωρήσει το Eurogroup στην εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα.

Να ξεπεράσουμε τον μύθο ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην Ελλάδα, υπογράμμισε, ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου ο αρμόδιος επίτροπος Όλι Ρεν, τονίζοντας ότι πρέπει, τώρα, να λάβει το Eurogroup άμεσα μέτρα για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4769789

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS