Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - ΕΚΑΜ βγαίνουν στους δρόμους για να αντιμετωπίσουν τις συμμορίες

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το σχέδιο ανάκτησης της ευνομίας και της ευταξίας των πόλεων, προχωρά σε επόμενο, ακόμα πιο σοβαρό στάδιο. Πέρα από την καθημερινή ελαφριά και μέτρια εγκληματικότητα, ξεδιπλώνεται επιτέλους κι ένα συγκροτημένο σχέδιο για την καταπολέμηση και του οργανωμένου εγκλήματος. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Μια νέα ομάδα της Αστυνομίας που θα κυκλοφορεί με τζιπ, θα φέρει βαρύ οπλισμό και θα έχει εκπαιδευτεί στα πρότυπα της ΕΚΑΜ, θα ριχτεί στη μάχη με τη βαριά εγκληματικότητα στις αρχές του χρόνου.

Οι δεκάδες συμμορίες με τα καλάσνικοφ που εισβάλλουν σε σπίτια, δολοφονούν πολίτες στον δρόμο για λίγα ευρώ και λυμαίνονται την πρωτεύουσα, είναι η αιτία για τη σύσταση της νέας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., την οποία χαρακτηριστικά οι επιτελείς της Κατεχάκη την περιγράφουν ως μίνι ΕΚΑΜ.

Όπως προβλέπει το σχέδιο του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο έχει βασιστεί σε ανάλογου τύπου υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας, οι νέες ειδικές ομάδες θα περιπολούν 24ωρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και θα επεμβαίνουν μόνο σε περιπτώσεις βαριάς εγκληματικότητας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=238718

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS