Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Eurogroup δια… τηλεφώνου για να ανοίξει ο δρόμος για τη δόση

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Οι τηλεφωνικές... "επαφές" είναι συνήθως επιλογές ανάγκης με μειωμένη... ικανοποίηση. Σε αυτή την περίπτωση πάντως μπορεί να αποδειχτούν το αναγκαίο... "προκαταρκτικό" για τον οικονομικό οργασμό που αναμένουμε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στην τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, το απόγευμα του Σαββάτου, θα επιχειρηθεί για πολλοστή φορά να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει Ευρωπαίους και ΔΝΤ, αναφορικά με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και να δοθεί επιτέλους μια πειστική λύση στο χρονίζον πρόβλημα χρέους της χώρας μας.

Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επιβεβαίωσε την πραγματοποίηση της τηλεδιάσκεψης, στις 17:30 (ώρα Ελλάδος) το Σάββατο, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι οι συνομιλίες θα οδηγήσουν σε συμφωνία.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Eurogroup, στην τηλεδιάσκεψη θα λάβουν μέρος αξιωματούχοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να εξετάσουν τα ζητήματα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, του χρηματοδοτικού κενού και της εκταμίευσης των επόμενων δόσεων των δανείων προς την Ελλάδα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=238606

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS