Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Σαμαράς: Δεν έχω άγχος - Δεν θα αφήσω να πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων

Προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως δεν έχει καθόλου άγχος για τις τελικές αποφάσεις που θα ληφθούν για την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως κάθε μέρα που περνά και δεν προχωράει η εκταμίευση της δόσης, επιβαρύνονται η οικονομία, η ψυχολογία και οι αγορές.

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν θα αφήσει να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά:

«Άγχος δεν έχω αλλά κάθε μέρα που περνά χωρίς απόφαση επιβαρύνει την οικονομία, την ψυχολογία και τις αγορές και πλήττει και το φιλότιμο του ελληνικού λαού. Δεν θα αφήσω να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού».

Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες λίγο πριν τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ενώ αν και δεν έχει κλειστεί επίσημο ραντεβού, αναμένεται να έχει τετ α τετ και με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

ΠΗΓΗ: IEFIMERIDA.GR 
http://www.iefimerida.gr/news/77886/%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%AC%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS