Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - «Διαιτησία» Σαμαρά για τρόικα-εταίρους

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Να τελειώνουμε με την ανακεφαλαιοποίηση... χθες, να δώσουμε δείγματα αξιοπιστίας στην αναδιάρθρωση του δημοσίου, να περάσουμε τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ισορροπία ανάμεσα στους κυβερνητικούς του εταίρους και στις απαιτήσεις της τρόικας αναζητεί ο πρωθυπουργός. Το Μαξίμου καίγεται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και όχι για τον… ανασχηματισμό.

Εν αναμονή της άφιξης των κυρίων Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς και των απαντήσεων που θα δώσουν στην ελληνική κυβέρνηση για όλα τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά προκειμένου να εκταμιευθεί τόσο η δόση των 2,8 δισ. όσο και η μεγαλύτερη των 6 δισ. ευρώ, ο Αντώνης Σαμαράς έχει στη διάθεσή του 72 ώρες μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα προκειμένου να βρει τους τρόπους με τους οποίους θα ισορροπήσει ανάμεσα στο «αντάρτικο» των κυβερνητικών του εταίρων και στα αιτήματα της τρόικας.

Πρωταρχικός στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να περάσει αυτή η συζήτηση με την τριμερή χωρίς «μεγάλη φασαρία» προκειμένου να μη δοθεί η εικόνα ότι η κυπριακή κρίση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λειτουργεί ως ντόμινο και για την Ελλάδα, κάτι που ωστόσο κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι, αφού η τρόικα και στην επίσκεψη του Μαρτίου υποτίθεται ότι θα έκανε μία περίπου… τυπική συζήτηση με την Αθήνα ωστόσο αποχώρησε έχοντας αφήσει ένα σωρό ανοιχτά θέματα. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=221852&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS